Grote club actie

Grote club actie

2022, Actie start op 24 september

Ook in 2021 doen we weer mee met de Grote Clubactie! De loten kunnen worden verkocht vanaf zaterdag 19 september! Boekjes worden uitgedeeld tijdens de lessen. Tot 19 november kunnen de loten (via eenmalige machtiging) worden verkocht aan ouders, buren, familie, vrienden en iedereen die je maar tegenkomt! Met de opbrengst (80 procent van het geld van de verkochte loten komt in terecht in de clubkas!) kunnen we nieuwe spullen kopen of bijvoorbeeld uitjes/activiteiten voor onze leden bekostigen!

Ook dit jaar hebben wij weer mooie cadeaus waar de kinderen voor kunnen sparen.

Bij 13 tot 24 loten een aluminium bidon met ons logo gegraveerd. Bij 25 tot 31 loten een professioneel springtouw. Vanaf 32 loten een warme hoodie.

Wij hebben in 2021 €1802,28 opgehaald!

 

 

 

In 2020 hebben wij, dankzij de actieve leden, van de grote clubactie €1631,40 ontvangen. Het bedrag wat overbleef na aftrek van de gemaakte kosten hebben wij moeten gebruiken om de coronakosten te kunnen dekken.

 

In 2019 is er voor een record bedrag opgehaald! namelijk €1909,90! Hier hebben wij een spectaculaire airtrack van kunnen aanschaffen.

 

2017:

In het najaar van 2017 hebben veel van onze leden lootjes verkocht voor de grote Club Actie. Veel ouders, familieleden, buren en kennissen hebben lootjes van de kinderen gekocht en zo voor Brinio een prachtig bedrag van ruim 1700 euro bij elkaar gesprokkeld. Een super resultaat! Om de kinderen te bedanken voor hun inzet hebben we alle kinderen die 10 of meer loten hebben verkocht voor de Grote Club Actie een tas gegeven. Bij 10-19 verkochte loten is dat een Brinio sporttasje. Bij verkoop van 20 loten of meer een luxere sporttas. Deze zijn inmiddels uitgedeeld aan de kinderen.

Super gedaan allemaal! En dank ook aan alle lotenkopers. We hopen dat er veel leuke prijzen gewonnen zijn.