proefles

proefles

Wij verwelkomen graag nieuwe leden binnen onze vereniging en daarom kan iedereen vrijblijvend 2 proeflessen komen volgen bij Brinio.  Bij onze les indeling kunt u zien in welke les u,  of uw zoon of dochter terecht kan.  Wij willen u vragen een aantal gegevens bij ons achter te laten bij de eerste proefles, zodat wij u kunnen bereiken indien dit nodig is.

Naam en achternaam
Datum 1e proefles
Naam contactpersoon
E-mail adres contact persoon
Telefoonnummer contact persoon

Binnen Brinio hechten wij waarde aan een aantal huisregels.  Zo vragen wij aan onze leden gebruik te maken gepaste sportkleding en geen gebruik te maken buiten schoenen.  Met gepaste sportkleding bedoelen wij;  gymschoenen met goed grip, een korte broek of strakke legging en een t-shirt met korte mouwen of een hemdje indien er geen turnkleding in huis is.  Ook vinden wij het met betrekking tot de veiligheid van turner en turnster belangrijk dat de haren vast worden gedragen en dat sieraden en horloges thuis gelaten worden, daar wij niet aansprakelijk zijn voor diefstal en vermissing.

Wanneer uw dochter lid wordt voor turnlessen is een turnpakje verplicht ivm de veiligheid. Wij hebben mooie turnpakjes van de vereniging te koop.

Zijn er verder nog zaken waar u graag wat meer informatie over zou willen ontvangen  kunt u uw vraag mailen naar info.brinio@gmail.com