wie zijn wij ?

wie zijn wij ?

Turnvereniging Brinio is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, die ons in technische- en bestuurlijke zaken ondersteunt.  De KNGU heeft een voorbeeldfunctie voor gymmend, turnend, springend en dansend Nederland.  Van de peuter die goed leert bewegen, tot de oudere die wil blijven bewegen.  De KNGU is de vierde grootste sportbond van het land en vertegenwoordigt bijna 240.000 leden en bijna 1.100 aangesloten clubs.   In samenwerking met deze 1.100 aaneengesloten clubs- en onder leiding van de KNGU kan Brinio de gymsport vertegenwoordigen.

Verder kunnen leden en ouders van jeugdleden inspraak krijgen in alle zaken die onze activiteiten betreffen. Er wordt ieder jaar een Algemene ledenvergadering georganiseerd waarbij alle leden die zich betrokken voelen bij Brinio inbreng kunnen geven om ons als vereniging naar een hoger niveau te tillen.

Alle trainingen worden gegeven in de Marijkehal aan de Wilhelminalaan te Monnickendam, door gemotiveerde leiding met ervaring in – en liefde voor de turnsport.   Wedstrijden die georganiseerd worden door Brinio zoals;  de Clubkampioenschappen  en de springwedstrijden,  worden gehouden in de Marijkehal of sporthal  ’t Spil.

Om gym- en Turnvereniging Brinio  toegankelijk te maken voor zo’n breed mogelijk publiek, bieden wij lessen in verschillende leeftijdscategorieën.  Naast het turnen voor junioren,  kunnen jongeren en senioren ook bij Brinio terecht bij de bodyshape lessen of volleybal trainingen.   Laat u niet afschrikken door de naam Gym- en Turn vereniging Brinio!  Voor deze uren hoeft u namelijk niet lenig te zijn of over een goede conditie te beschikken.

U kunt de eerste twee trainingen kosteloos bijwonen om te ervaren of de training  bij u of uw kind past.  Als de training bevalt kunt u akkoord gaan met een lidmaatschap dat gedurende het hele seizoen geldig is.  De bondscontributie met WA-verzekering van de KNGU is inclusief.

Lid worden kunt u door via de homepage het digitale inschrijfformulier in te vullen.

Mocht u na het lezen van deze informatie toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze secretariaat. info.brinio@gmail.com